
Тако зі свининою
Сьогодні ми хочемо порекомендувати поласувати традиційною стравою мексиканської кухні. Тако зазвичай готують з кукурудзяної або пшеничної тортильи, яку наповнюють різноманітною начинкою. Сьогодні ми будемо готувати тако зі свининою та квасолею. Така страва дуже смачна та ситна. До речі, варіацій тако існує дуже багато. Тако можна вживати як самостійну страву з соусом гуакамоле. Страву потрібно їсти без приладів, складаючи коржик, а в нашому випадку лаваш, з начинкою навпіл і відправляти в рот. Цікаво що тако з'явилися ще до приходу конкістадорів в Мексику. Конкістадори - це європейські завойовники.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
20 г.
Свинина котлетна натуральна
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Кінза 70г
20 г.
Лайм
1 шт.
Перець Чилі
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
250 г.
Авокадо 500г
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.
02
Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.
03
Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.
04
Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.
05
Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.
06
Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів