
Суп молочний з капустою і картоплею
Різні молочні супи обов'язково включаються до дитячого меню, а також вони входять в перелік страв для спеціальних, спортивних і лікувальних дієт. Це закономірно, так як молоко є одним із легкозасвоюваних харчових продуктів, і до того ж дуже корисним і цінним. Даний рецепт супу – це популярне корисне овочеве блюдо, яке готується досить просто. Вариться суп на слабкому вогні. Щоб уникнути занадто молочного смаку, молоко розводять водою. Подавати суп можна з різноманітними бутербродами.
Інгредієнти
Капуста білокачанна
150 г.
Картопля
3 шт.
Морква
1 шт.
Молоко
600 мл.
Масло вершкове
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на крупній тертці, перекласти в скляну каструлю, додати масло, поставити на вогонь, обсмажити 3-4 хвилини.
02
Картоплю нарізати кубиками, капусту нарізати квадратиками. Всипати картоплю і капусту в каструлю.
03
Закип'ятити окремо молоко, влити в каструлю із супом, додати сіль за смаком, готувати протягом 5-6 хвилин при закритій кришці. Перемішати, ще варити 5-6 хвилин до повної готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів