Солодкі пряничні ялинки - Image

Солодкі пряничні ялинки

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У всіх відчувається особливий настрій, коли наближається Новий Рік. Якомога швидше хочеться створити новорічну атмосферу у себе в будинку і зануритися в особливий світ - світ фантазій, казок і новорічного дива. Всі ставлять у себе в будинку ялинку і прикрашають її. У цей процес залучені всі - і старий, і молодий. Адже, скільки радості приносить саме приготування до Нового Року. Цього року пропонуємо вам спекти смачні прикраси на ялинку - солодкі пряничніі ялинки. Це легкі, повітряні й ніжні печива, зроблені таким чином, що ними легко можна прикрасити ялинку. Приготувати їх дуже легко. Повірте нам, що ви і ваші близькі відчуєте чимало радості і веселощів, коли будете робити печиво, а потім прикрашати ним ялинку.

Інгредієнти

Борошно

600 г.

Сода

1 ч. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Вершкове масло

100 г.

Цукор

400 г.

Яйця

2 шт.

Ванільна есенція

1 ч. л.

Солодка зелена глазур

2 тюбика

Цукерки-драже

1 пачка

Етапи приготування

01

Змішати в глибокій мисці борошно, соду і сіль. В іншій мисці змішати розм'якшене масло, цукор, яйця і ваніль. Акуратно змішати 2 отримані маси скачати з тіста кулю. Відправити в холодильник на 2 години.

02

Розділити тісто на 4 частини і з кожної розкачати тонкий лист. За допомогою ножа або спеціальних формочок вирізати з тіста трикутники.

03

Печиво викласти на деко з пергаментом, вставити дерев'яні палички. Випікати близько 10 хвилин при температурі 200°C. Коли печиво охолоне, прикрасити його глазур'ю і додати драже.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Солодкі пряничні ялинки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua