
Свєкольник з хлібним квасом
Як добре влітку втамувати спрагу хлібним квасом! Не менш приємно в жаркий літній день, коли не хочеться гарячих перших страв, приготувати для домашніх свекольник із хлібним квасом. Переваги цієї страви - вона проста в приготуванні, легка, малокалорійна. А корисність для людського організму страв, приготованих з буряка, ніхто не ставить під сумнів. Цей звичайний, нічим не примітний для багатьох коренеплід - просто джерело корисних речовин. Крім того, в цьому рецепті буряк гармонійно поєднується з іншими не менш корисними інгредієнтами: морквою, огірками, цибулею і зеленню. Витративши порівняно небагато часу, Ви приготуєте дуже смачний холодний літній суп.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квас хлібний Волинський бровар Кола 0,5л
1 л.
Буряк
600 г.
Морква
50 г.
Огірки солені
200 г.
Цибуля зелена 100г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Ножиці для зелені
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити водою, додати оцет, тушкувати протягом 20-30 хвилин при закритій кришці.
02
Моркву відварити, остудити і нарізати. Додати в каструлю з буряком. Огірки очистити від шкірки і нарізати, також додати до буряка.
03
Розтерти з сіллю нарізану цибулю. Відварити яйця круто. Цибулю з яйцями додати в суп. Влити в каструлю квас, заправити сіллю і цукром, а також подрібненою петрушкою, селерою та кропом. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів