
Щука фарширована
По щучому велінню, по моєму бажанню ... Ось такі виникають казкові асоціації. У процесі приготування страви Ви зрозумієте, що знімати шкіру зі щуки не так складно, як Вам здавалося: потрібно, акуратно підрізаючи ножем шкіру з боку голови по колу, поступово вивертати її навиворіт в сторону хвоста. Треба відзначити, що шкіра у щуки досить міцна. Щоб не пошкодити її, для підстраховки залишайте тонкий шар м'яса (приблизно 1-2 мм). У Вас повинна вийти ціла, без дірочок панчоха. Цю оригінальну панчоху Ви нафаршируєте смачною начинкою. Подають цю страву холодною. Тут як не можна до речі виявиться соус із хріном. Прикрасити фаршировану щуку можна дольками лимона.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Щука стейк
700 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля
1 шт.
Етапи приготування
01
Щуку почистити (черевце не розрізати), плавники не вирізати, голову відокремити, зябра видалити. По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкіру від м'яса.
02
Зняти з щуки шкіру.
03
У основи хвоста відрубати кістку. З риби видалити нутрощі.
04
Відокремити м'ясо від кісток.
05
Хліб замочити в молоці.
06
Через м'ясорубку пропустити м'ясо щуки, хліб і цибулю.
07
Зелень дрібно покришити.
08
Змішати м'ясо, цибулю, хліб, рис, зелень. Посолити, поперчити.
09
У масу вбити яйце і ретельно перемішати.
10
Отриманою масою нафарширувати шкіру щуки.
11
Викласти на фольгу. Прикласти голову. Змастити майонезом. Загорнути фольгу.
12
Запікати протягом години при температурі 180°C.
13
Повністю охолодити, і тільки тоді фольгу розгорнути. Подавати щуку холодною.
14
Прикрасити зверху за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів