
Тушковані кальмари
Час від часу потрібно балувати себе смачними, вишуканими і легкими стравами одночасно. Згадайте про морепродукти – ідеальний варіант. Ніжний смак кальмара – цінного океанічного делікатесу – давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, адже будь-які страви з ними виходять особливими. Що стосується чистки кальмарів, то після занурення в окріп важливо уважно видалити і кольорові, і прозорі плівочки. Інакше після обсмажування м'ясо стане жорстким, а сама тушка зменшиться в розмірах. Ось і весь секрет. За нашим чудовим рецептом кальмари складуть прекрасну компанію моркві і ріпчастій цибулі. Тушкуючись в оливковій олії, морепродукт насичується соками і смаками овочів і стає ніжним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Морква
80 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Кальмари ошпарити окропом і зняти шкірку. Нарізати кальмар кільцями.
03
Цибулю обсмажити на рослинній олії. Потім додати моркву і готувати 4-5 хвилин. Додати кальмар і тушкувати близько 2 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів