Стампот - Image

Стампот

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам рецепт однієї з традиційних голландських страв. Голландська кухня, як і будь-яка інша, формувалася під впливом кулінарних особливостей багатьох інших країн. У даному рецепті яскраво виражений вплив німецької, австрійської, чеської та бельгійської кухні, а саме любов до м'ясних копчених виробів. У цій страві присутнє досить цікаве поєднання смаків, а саме - пюре, перемішане з листям салату, наповнене ароматом копчених сосисок, адже за рецептом вони варяться разом з картоплею (цей крок краще не пропускати). Пікантності додає страві і концентрований соус із білого сухого вина, в який за смаком можна додати улюблені спеції.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

500 г.

Сосиски Vegitaliya Веганоси варено-копчені веганські 300г

350 г.

Салат Vita Verde Яскравий 120г

450 г.

Масло вершкове домашнє

10 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

250 мл.

Бекон охолоджений

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками, залити водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь, а коли вода закипить - додати сосиски. Бекон нарізати маленькими кубиками й обсмажити на сковороді.

02

У сковороду вилити вино, уварити його (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Додати в картоплю, масло, молоко і зробити пюре. Салат помити, просушити і нарвати руками.

03

У пюре додати салат, добре перемішати. Вино процідити. Сосиску нарізати скибочками. Викласти на тарілку, сосиски полити винним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв