
Гострі запечені картопляні шматочки
Картопля - це чи не найпопулярніший овоч нашої кухні. Як багато існує страв, в яких використовують картоплю. Та й самим можна ще придумати не менше. А все через те, що цей інгредієнт не примхливий, його легко купити в супермаркеті в будь-яку пору року. Ось і ще один рецепт, як швидко приготувати картоплю, витративши при цьому мінімум зусиль. Один із плюсів цього рецепта це те, що готується картопля в духовці, а значить, вона практично не втрачає своїх корисних властивостей. Часник додає свій аромат і смак цій страві, ну а різні спеції (ваші улюблені) доповнюють її. Так що зробити смачну вечерю досить просто.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Часник
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Скласти картоплю в миску, додати за смаком сіль і перець. Духовку розігріти до 230°C градусів.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати часник до картоплі, перемішати і викласти на деко. Покласти деко в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів