Соус із червоного вина до м'яса - Image

Соус із червоного вина до м'яса

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соус з червоного вина, який подається до м'яса - один з найпопулярніших соусів в європейській кухні. Вино для цього соусу потрібно вибирати грунтовно. Найкраще підійдуть сухі вина з терпким, трав'янистим смаком: Мерло, Каберне, Каберене Савиньон. Якщо соус вийшов дуже кислим, в нього можна додати трохи цукру або фруктози. Але як варіант, можна спочатку взяти вино з більш пікантними, фруктовими нотками. Можна сміливо фантазувати і експериментувати, додаючи до класичного варіанту інші інгредієнти: гриби до обсмаженої цибулі, соєвий соус, бальзамічний оцет. Готується соус дуже швидко, за той час, поки готове м'ясо остигає.

Продукти для рецепту

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
419.00

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

3 л

Інгредієнти

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

500 мл.

Цибуля шалот 250г

2 шт.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Петрушка 70г

1 пучок

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1,5 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1 ст. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

180 мл.

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно покришити.

02

Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити цибулю на дрібному вогні, помішуючи, до коричневого кольору.

03

Потім додати вино і 180 мл. води. Залишити кипіти хвилин 10.

04

Змішати вершкове масло і борошно, щоб вийшла паста. Потім поступово додати її на сковороду, перемішуючи.

05

Петрушку дрібно нарізати і додати її в соус. Добре перемішати.

06

Соус поперчити і посолити за смаком і можна ним заливати готове м'ясо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв