
Суфле зі шпинатом і фетою
Так як французи - народ ніжний і витончений, то і відповідно страви їхньої кухні такі ж. Суфле - це легкий невибагливий десерт, який відрізняється ніжним смаком, який надає йому сир. Але наш рецепт дуже сильно відрізняється від традиційного суфле. Тому що пропонуємо вам рецепт суфле з шпинату. Так-так, вам не почулося. Не дивлячись на те, що страва вийде не зовсім десертною, все таки вам варто спробувати її зробити, тому що в ній так багато різних корисних інгредієнтів. Взяти хоча б той же шпинат або цибулю. Ну а фета, в свою чергу, зробить страву дуже м'якою і ніжною на смак. Така страва відмінно підійде як проста закуска.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Шпинат пучок 100г
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Часник
1 зубчик
Крохмаль Dr.Oetker кукурудзяний 200г
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Сир Сиророб Фета 55%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змастити олією формочку для суфле, присипати панірувальними сухарями.
02
Проварити шпинат 4 хвилини. Перекинути на друшляк, віджати і нарізати шпинат.
03
У сковорідці з оливковою олією припустити протягом 4 хвилин подрібнені цибулю і зубчик часнику. Додати шпинат.
04
Підігріти 200 мл. молока. У остатку 100 мл. холодного молока розвести крохмаль.
05
Влити розведений в молоці крохмаль в гаряче молоко і варити до загустіння, помішуючи. Остудити .
06
Ввести в молоко яєчні жовтки (2 шт.), збити. Додати шпинат, покришену фету, сіль і перець. Перемішати.
07
Збити 6 яєчних білка в піну. Ввести їх в основну суміш, перемішати і ложкою викласти у форми для випікання. Випікати суфле 10 хвилин при температурі 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів