Листкові пиріжки з сиром і шинкою - Image

Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

500 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

400 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

300 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.

02

Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.

03

На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.

04

Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.

05

Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв