
Свиняча відбивна по-болгарськи
Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Сухарі панірувальні
100 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа для м'яса 30г
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.
02
Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.
03
Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів