
Швейцарський шоколадний рулет
Швейцарія асоціюється не тільки з ексклюзивними годинниками і надійними банками. Справжній твердий шоколад – м'який, ніжний, що тане в роті – має швейцарське походження. Безсумнівно, швейцарці знають толк в приготуванні якісного шоколаду. Швейцарський шоколадний рулет – тому доказ. Бісквітне тісто з темного шоколаду гармонійно поєднується з білим вершковим кремом. Контрастно, яскраво, привабливо і дуже смачно. Класичний рецепт включає в себе крем з жирних вершків. Однак Ви можете урізноманітнити рулетик, замінивши вершки ягідним джемом або варенням. Охолоджений десерт перед подачею до столу наріжте порційними шматочками, прикрасивши цукровою пудрою і гілочкою м'яти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Какао-порошок Аромікс 100г
30 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці просіяне борошно і какао-порошок. В окремій ємності збити курячі яйця з цукром. Вмішати яєчну суміш в борошняну. Ретельно перемішати. Замісити тісто.
02
Розкачати на столі, присипаному борошном, корж з тіста прямокутної форми. Присипати борошном і змастити м'яким вершковим маслом.
03
Викласти тісто на деко, застелене харчовим папером, поставити деко в духовку на 12-15 хвилин, випікати при температурі 200ºС.
04
На піднос викласти папір, присипати цукровою пудрою, викласти готовий корж тіста, зверху на нього покласти мокру тканину, потримати кілька секунд, після чого прибрати тканину, скачати корж разом з папером в рулет. Накрити тканиною, залишити на 20 хвилин в такому положенні.
05
Збити цукор із вершками. Розгорнути рулет, змастити вершковим кремом, скрутити знову в рулет, поставити в холодильник на деякий час.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів