Cалат з креветок та огірків по-китайськи - Image

Cалат з креветок та огірків по-китайськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
248.30 - 263.40

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

150 мл

Інгредієнти

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Креветки 90/120

500 г.

Огірки солені

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Зелень мікс 100г

20 г.

Хрін Novus білий 200г

10 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Етапи приготування

01

Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.

02

Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв