Сердечка теріякі - Image

Сердечка теріякі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сердечка теріякі дадуть вам відчути справжній смак азіатської кухні. Ніжні на смак вони зроблять делікатес з будь-якого гарніру, а також стануть головним гостем за святковим столом. Завдяки соусу теріякі смак сердечок буде надзвичайно цікавим і солодким. А імбир додасть ненав'язливої гостроти, а також зміцнить ваш імунітет. Хоча це так і не здається на перший погляд, але готувати цю страву дуже легко і просто. Запевняємо вас, ви помітно виростите в очах вашого коханого, пригостивши його такою вечерею. Спробувавши таке частування ваші гості будуть ще довго заходити до вас на вогник. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Курячі сердечка

450 г.

Цибуля

1 шт.

Крохмаль кукурудзяний

1 ст. л.

Соус теріякі

150 мл.

Імбир

1 ч. л.

Кунжут

1-2 ч. л.

Олія

за смаком

Етапи приготування

01

Курячі сердечка ретельно промити і занурити на 20-30 хвилин в молоко. Вийняти, обсушити, посипати крохмалем.

02

Цибулю нарізати шматочками близько 20 мм. Розігріти 1-2 ст. ложки олії, підрум'янити цибулю.

03

Викласти в сковороду сердечка, трохи додати вогню, смажити до зміни кольору сердечок.

04

Вийняти цибулю, залити соус теріякі, додати імбир, тушкувати на слабкому вогні до готовності сердечок і загустіння соусу, приблизно півгодини або більше.

05

Якщо немає готового соусу теріякі його можна приготувати: обсмажені сердечка залити 2-3 ст. ложками соєвого соусу, стільки ж води, перемішати з 1 ст. ложкою цукру і дати соусу загуснути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сердечка теріякі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua