
Салат із сайрою
Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сайра Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
1 банка (250 г.)
Рис пропарений
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Петрушка 70г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.
02
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.
03
Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.
04
Петрушку промити і дрібно нарізати.
05
Рис відварити до готовності.
06
У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів