Салат із лисичками і пармезаном - Image

Салат із лисичками і пармезаном

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.

Інгредієнти

Лисички

200 г.

Оливкова олія

30 г.

Кунжут

10 г.

Пармезан

20 г.

Соєвий соус

10 г.

Листя салату

100 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.

02

Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.

03

Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із лисичками і пармезаном – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua