Салат по-строганівськи - Image

Салат по-строганівськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Справді, невідомо чи має назва цього салату пряме відношення до прізвища графа Григорія Строганова. Відомий вельможа був великим гурманом в приготуванні їжі - кухню довіряв тільки знаменитим французьким кухарям. При цьому сам господар теж любив поекспериментувати з продуктами, звідси і дійшли до нас рецепти, у назві яких зустрічається прізвище Строганов. Цей салат особливо подобається чоловікам, так як є прекрасною ситною і поживною закускою. Готується досить просто. Всі інгредієнти нарізаються тонкою соломкою і заправляються пікантним сметанно-часниковим соусом, який вигідно підкреслює смак всіх продуктів, що входять до складу салата.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

150 г.

Гриби Шарм білі консервовані 920г

100 г.

Перець Болгарський

0,5 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

2 пера

Сметана ХМЗ 20%

2 ст. л.

Хрін Novus білий 200г

1 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

0,5 ч. л.

Часник

1 зубчик

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Перець очистити від плодоніжки і насіння. М'ясо відварити. Перець, м'ясо, цибулю і гриби нарізати на тонкі смужки завдовжки близько 3 см. Часник пропустити через прес.

02

Сметану змішати з хріном, часником і лимонним соком.

03

Змішати всі інгредієнти, заправити соусом, посолити, поперчити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв