
Салат "Родзинка"
Як і у всіх салатах з куркою, в цьому салаті є соковиті інгредієнти, які надають сухій курці м'який і соковитий смак. Це болгарський перець, а також шматочки ніжної шинки і пікантних маринованих грибів. За бажанням, шинку можна взяти копчену. Також цей салат можна робити і з індичатиною. Родзинкою салату є родзинки, які злегка підсолоджують, і соковиті шматочки консервованого ананаса. Родзинки при бажанні можна замінити сушеною вишнею для різноманітності. Салат виходить ситним, смачним і оригінально прикрашеним, завдяки чому він стане знахідкою для будь-якого святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Перець Болгарський
1,5 шт.
Гриби Шарм білі консервовані 920г
200 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г.
Волоський горіх
30 г.
Родзинки
30 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварену курку нарізати соломкою. Шинку також нарізати соломкою.
02
Перець нарізати кубиками.
03
Родзинки залити окропом на 5 хвилин.
04
З грибів злити всю рідину. Якщо гриби великі, то їх потрібно нарізати, а маленькі залишити як є. Ананаси нарізати невеликими шматочками.
05
Волоські горіхи трохи обсмажити на сковороді, потім подрібнити.
06
Всі інгредієнти викласти в салатник, заправити майонезом за смаком і гарненько перемішати. За бажанням можна додати сіль, свіжу зелень і прикрасити грибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів