
Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері
Вашій увазі вдало модифікована версія усіма відомого і улюбленого грецького салату за класичною рецептурою. Що незвичайного в новоспеченому салатику? Традиційні для цієї страви кисленькі оливки і солонуваті маслини замінюємо солодкою консервованою кукурудзою. Вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами, оскільки характеризується відмінними смаковими якостями і пружньою, соковитою структурою. Доповнити смакову палітру салату ми вирішили за допомогою гілочки свіжого базиліка. Тонкий пряний смак цієї запашної зелені надає салату нотку пікантності. Ну і на завершення – в традиційну заправку з оливкової олії додамо бальзамічний оцет. Такий ароматний салат зведе з розуму всіх гостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Помідори Чері мікс 300г
400 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
150 г.
Базилік зелений, шт
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З кукурудзи злити рідину. Базилік помити, просушити, подрібнити.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Змішати оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів