Салат "Осінній" - Image

Салат "Осінній"

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Зрозуміло, що назва салату говорить сама за себе і компоненти будуть суто осіннім урожаєм. Ми маємо дивовижну страву, яку вдало доповнить головне меню на будь-якому святі та, яким будуть смакувати під час обіду або пізньої вечері рідні. Її інгредієнти просто дивують своєю різноманітністю та смаковими властивостями. Ми бачимо тут і смачненьку картоплю, і легкі огірочки та хрумку моркву, що в поєднанні з колоритним смаком печериць та володаркою полів кукурудзою, вдало складуть конкуренцію будь-якому іншому заморському салатові. Заправивши все це майонезом, ви отримаєте можливість насититись вдосталь та наповнити організм енергією для активного та продуктивного робочого дня.

Продукти для рецепту

Грудинка куряча
219.50

Грудинка куряча

за 1 кг

Інгредієнти

Грудинка куряча

2 шт.

Картопля молода

2 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

250 г.

Цибуля Петриківські Овочі ріпчаста 1кг

1 шт.

Морква

1-2 шт.

Огірки мариновані Aro 3л

2 шт.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

300 г.

Яйця курячі Eurogroup 10шт

4 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

150-200 г.

Зелень мікс 100г

За смаком

Часник

1-2 зубчика

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

30 г.

Сіль Єгипет

За смаком

Спеція Перець чорний мелений

За смаком

Етапи приготування

01

Курячу грудинку (або курячі стегенця) помити, залити холодною водою. Відварити до готовності, близько 40 хвилин. Охолодити. Помити картоплю і моркву, залити холодною водою. Відварити до готовності, близько 20-25 хвилин. Охолодити.

02

Яйця відварити круто . Охолодити і очистити.

03

Цибулю ріпчасту очистити і помити. Нарізати кубиками.

04

Печериці помити, нарізати пластинками.

05

Розігріти сковороду, налити рослинну олію. Викласти половину цибулі . Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім додати різані печериці. Смажити, помішуючи, 6-8 хвилин. Гриби охолодити.

06

Варену моркву почистити і нарізати кубиками.

07

Яйца відварні порізати кубиками.

08

Картоплю почистити і нарізати кубиками.

09

Куряче філе відварне (або курячі стегенця) відділити м'ясо та нарізати кубиками або порвати на шматочки.

10

Відкрити баночку консервованої кукурудзи.

11

Огірки мариновані порізати кубиками.

12

Усі інгредієнти викласти в миску. Додати дрібно різаний часник (за бажанням) і другу частину цибулі.

13

Посолити і поперчити. Додати майонез.

14

Усе добре перемішати. Охолодити салат "Осінній" 1-2 години. Салат "Осінній" з куркою готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв