Риба в духовці по-тайськи - Image

Риба в духовці по-тайськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Тайська кухня - це дуже своєрідна кухня. Вона розвивалася протягом століть під впливом китайської, індійської та європейської кухонь. Це й зумовило її деякі традиції. Спочатку в їжу вживалися в основному риба, морепродукти і водні рослини. Китайська і японська кухні внесли значні зміни в культуру харчування Таїланду. Зараз харчову різноманітність тайського раціону представляють страви в основному з рису, риби та водоростей. Сьогодні ми хочемо трохи привнести різноманітності у ваш раціон і запропонувати вам приготувати рибу в духовці по-тайськи. Така страва здивує своїм своєрідним приголомшливим смаком не тільки вас, але можливо й ваших гостей.

Продукти для рецепту

Шпроти Морской Пролив Ексклюзив в олії 150г
89.80

Шпроти Морской Пролив Ексклюзив в олії 150г

240 г

Інгредієнти

Шпроти Морской Пролив Ексклюзив в олії 150г

1 шт.

Кокосове молоко Suree 165мл

200 мл.

Лайм

0, 5 шт.

Часник

1 зуб.

Перець чилі червоний

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Рибу почистити, промити і обсушити паперовим рушником.

02

Для соусу потрібно дрібно посікти зелень, додати дрібно нарізаний перець чилі і вичавити через прес часник. Також додати сік половини лимона і кокосове масло. Посолити і поперчити.

03

Залити рибу соусом і випікати 35 хвилин при температурі 180°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв