Смажена картопля із грибами у вершках - Image

Смажена картопля із грибами у вершках

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Проста і всім відома страва з картоплі та грибів. Але якщо вона проста, це зовсім не означає, що вона не смачна. Навпаки, ви приємно здивуєтеся її смаку і аромату. Якщо додати приправ за своїм бажанням, то вийде ще більш насичений смак і запах. Ви запросто можете перетворити звичайну сімейну вечерю на маленьке свято завдяки цій страві. Гриби надають особливого смаку, цибуля робить страву більш соковитою, а вершки - м'якою і ніжною. До такої страви підійде будь-який легкий овочевий салат на швидку руку - і ваша вечеря вже не така одноманітна. Приготуйте смажену картоплю із грибами у вершках і ви отримаєте море задоволення і позитивного настрою.

Інгредієнти

Картопля

1 кг.

Гриби

350 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Вершки

200 г.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Картоплю очистити і нарізати соломкою або скибочками.

02

Сковороду з рослинною олією розігріти і обсмажити гриби (близько 15 хвилин). Окремо до золотистого кольору обсмажити картоплю (під кришкою). Потім (хвилин через 10) додати цибулю і обсмажити протягом декількох хвилин. Потім додати гриби і тушкувати.

03

Додати до овочів гриби і кілька хвилин тушкувати. Залити в сковороду вершки і готувати близько 5-7 хвилин, помішуючи. Подавати страву гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Смажена картопля із грибами у вершках – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua