Рис по-індійськи - Image

Рис по-індійськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Рис Metro Chef Басматі 3кг
299.90

Рис Metro Chef Басматі 3кг

3 кг

Інгредієнти

Рис Metro Chef Басматі 3кг

1 ст.

Куркума Еко 20г

1/4 ч.л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 г.

Вода негазована Аквуля 2л

2 ст.

Перець Мрія чорний горошком 20г

5-9 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рис перебрати і промити під холодною водою 3-4 рази.

02

У жаровні розігріти масло, всипати куркуму, сіль і перець. Через 1-2 хвилини висипати рис і все добре перемішати, щоб кожна рисинки "скупалася" в олії.

03

Після влити воду, зменшити вогонь і накрити кришкою. Через 10-15 хвилин індійський рис буде готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв