Рис із кокосом - Image

Рис із кокосом

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Такий простий і буденний гарнір як відварний рис насправді є вдалим полем для Ваших сміливих експериментів. А все завдяки унікальній здатності цієї крупи вбирати разом з рідиною запахи і аромати всіх інгредієнтів, з якими він готується. Поспішаємо запропонувати Вам тайський рецепт неперевершеного рису з кокосом і свіжим імбиром. Повірте, такий гарнір Ви вже точно не пробували. Із усіляких сортів рису ідеально підійде вишуканий тайський рис Жасмін. Він швидко насититься приємною солодкістю кокосового молока і свіжою ноткою пекучого імбиру. Якщо Вас надихнув цей рецепт, поспішіть здивувати рідних таким пікантним солодким гарніром. Ніжний смак рису відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

2 ст.

Кокосове молоко Suree 165мл

1 ст.

Кінза 70г

2 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

2 ст.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Етапи приготування

01

У друшляк насипте рис і добре промийте його під холодною водою.

02

Перекладіть рис в каструлю і залийте його водою.

03

Додайте кокосове молоко, сіль і свіжий імбир (тертий). Доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і варіть до тих пір, поки рідина не випарується (10 хвилин).

04

Зніміть рис з плити і дайте йому постояти 5 хвилин.

05

Перемішайте рис виделкою і додайте до нього тертий кокос і свіжу кінзу. Перемішайте. Подавайте рис теплим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв