
Житні млинці з сиром та інжиром
Існують різні види млинців. У цьому рецепті пропонується приготувати житні дріжджові млинці на молоці. Хоча запропоновані млинці і називаються "житні", насправді житнє борошно для приготування тіста беруть у співвідношенні 1: 1 з пшеничним борошном, щоб млинці не розвалювалися на сковороді. Тісто для млинців зручно збивати венчиком до однорідної гладкої консистенції. Млинці смажать звичайним способом. Начинка для млинців із кисломолочного сиру, петрушки, інжиру та часнику не повинна бути пюреподібною і однорідною, тому включаючи блендер, не перестарайтеся. Замість свіжого інжиру можна використовувати сушений, але його потрібно попередньо замочити в холодній воді приблизно на 1-2 години.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно житнє Хуторок 900г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
0,5 ч. л.
Сир кисломолочний 9%
150 г.
Часник
1 шт.
Олія часнику і петрушки Natures Plus 180 гелевих капсул
10 г.
Інжир сушений
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці яйця, молоко, цукор, оливкову олію і сіль. Збити міксером до однорідної маси. Дріжджі змішати з 1 ст. л. теплої води, влити дріжджову суміш у миску до решти інгредієнтів. Вмішати в миску просіяне борошно, обидва види. Замісити тісто. Залишити на 20 хвилин.
02
У чашу блендера покласти сир, петрушку, інжир і часник. Збити, але не дуже сильно, маса не повинна бути як пюре.
03
Розігріти сковороду, змастити олією, по черзі обсмажити млинці з приготованого тіста.
04
Млинці змастити сирною сумішшю з блендера, скрутити в рулети. Подавати гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів