
Рагу з яловичини і перловки
Смачне, ситне рагу з яловичини і перловки може стати одним з найулюбленіших страв на Вашому повсякденному столі. Якщо планується готувати страву з ранку, перлову крупу краще промити, залити холодною водою і залишити на ніч. Перловка - не найпопулярніша крупа у господинь, але вона дуже корисна. У перловій крупі містяться різні мікроелементи, вітаміни і мінерали, харчові волокна, які є дуже корисними для повноцінної роботи всього людського організму. У поєднанні з такими продуктами, як яловичина і картопля, перловка у складі рагу, приготованому на м'ясному бульйоні, здивує новими нотками свого смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Морква
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
6 склянок
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Крупа перлова
100 г.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
0,5 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
450 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.
02
Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.
03
Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.
04
Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів