Картопля з зеленою сальсою - Image

Картопля з зеленою сальсою

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ваші рідні обожнюють картоплю у різному вигляді і просять готувати її якомога частіше? Ви вже втомилися у пошуках нових рецептів із використанням даного інгредієнта в різноманітних варіаціях? Тоді спробуйте зробити нашу просту і швидку страву. Картопля, приготована у духовці, набагато корисніша і навіть смачніша, ніж смажена на сковороді. Додавши соус із каперсів, часнику і зелені, ви зробите страву більш ароматною і соковитою. Так що таку страву цілком можна подавати і гостям, які прийшли до вас на маленьке свято. Приготувавши картоплю за нашим рецептом, ви заощадите час і при цьому зробите дуже смачну домашню страву з картоплі.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

220 г.

Каперси Iberica 250г

10 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка 70г

30 г.

Лимон

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, картоплю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Для соусу змішати каперси, часник, зелень, лимонний сік і спеції. Подрібнити все блендером до однорідного стану і полити гарячу картоплю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв