Картопля з м'ясом - Image

Картопля з м'ясом

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопля з м'ясом - це страва підійде для тих, хто не особливо хоче проявляти фантазію в плані вибору рецепта. Ця страва просто готується і підійде навіть для приготування його людиною, яка не розуміє в кухні взагалі нічого. Мало того, що приготування страви займе у вас трохи часу так вона ще й буде дуже смачною. Адже уявіть, готується страва в духовці, картопля насичується соком з м'яса і цибулі, а потім всі ці смаки продуктів під дією температури зливаються в єдину симфонію. Насправді, картопля і м'ясо - це два дуже простих продукти, які неважко знайти на полицях наших магазинів. Але приготувавши із цих продуктів страву, ви дуже порадуєте свій шлунок і принесете величезну користь для вашого організму.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

500 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

320 г.

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

500 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками і відбити. Духовку розігріти до 190°C градусів.

02

У форму для запікання викласти половину картоплі, половину цибулі, м'ясо. Зверху знову викласти цибулю і картоплю. На кожен шар наносити трохи майонезу і солі. Поставити форму в духовку і запікати близько 30-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв