
Свинячі вуха мариновані
Для тих хто любить незвичайну і гостру закуску представляємо прекрасний рецепт приготування свинячих вух. Не варто відразу відкидати цей рецепт і думати, що нічого ділового з цього не вийде. У всякому випадку потрібно спробувати. А для тих хто гидує такими продуктами теж немає нічого страшного. Адже, вуха перед приготуванням миються, мало того вони варяться у воді 2 години, а це вб'є будь-які мікроби. До речі, це є економним варіантом закуски - вуха не дуже дорогий продукт. Свинячі вуха мариновані - це насамперед смачна закуска до горілки. Особливо для тих, хто любить похрустіти свинячим хрящиком - ця закуска буде те що треба.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце свиняче Auchan охолоджене
0,5 кг.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 мл.
Оцет яблучний Borges 250мл
50 мл.
Спеція Коріандр мелений
5 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Приправа Prymat Паприка солодка мелена 18г
2 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Лавровий лист Kotanyi 4г
1 шт.
Базилік у горщику
3 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно вушка помити, якщо крупні, розрізати навпів. Варити в солоній воді протягом 1,5-2 годин. Охолодити. Поки вушка охолоджуються, приготувати маринад. Змішати олію, оцет, коріандр, перець, паприку, базилік, подрібнений лавровий лист та часник. Додати цукор (1 ч. л.) та сіль за смаком.
02
Тепер потрібно нарізати вушка на маленькі довгі смужки. Краще за все це зробити ножицями. Значно швидше та зручніше, ніж ножем. Нарізані вушка викласти в поліетиленовий пакет.
03
Залити маринадом. Пакет зав'язати та ретельно струснути, щоб маринад як слід розподілився. Тепер прибрати вушка на добу в прохолодне місце. Не потрібно турбуватися, якщо вушка застигнуть в пакеті, як холодець. Вони чудово "розбираються" потім.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів