Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами - Image

Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Помідори черрі з маринованої фетою і маслинами - чудовий фуршетний варіант закуски. Дуже смачне, яскраве і зовні акуратне блюдо. Помідори краще брати не великі, але стиглі. Перед закладанням начинки необхідно покласти половинки помідорів зрізом вниз, щоб стекла зайва рідина. Через 15 хвилин половинки помідорів перевернути, злегка поперчити. Страва не підходить для дієтичного харчування через високу калорійності фети, але дуже корисна для організму, так як фета - це джерело кальцію і цілого спектру вітамінів і мінералів: магнію, калію і фосфору.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Сир Фета Світ Сир 45%

230 г.

Цибуля шалот 250г

1 ст. л.

Орегано в горщику 200г

0,5 ч. л.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

12 шт.

Етапи приготування

01

Сир нарізати кубиками, перекласти в миску, додати дрібно нарізану цибулю-шалот, маслини, додати оливкову олію і орегано. За смаком додати сіль і перець. Перемішати.

02

Помідори нарізати на дві частини, вирізати внутрішню м'якоть, посолити і поперчити всередині.

03

Викласти в кожну половинку помідора сирну масу. Скропити зверху оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв