
Пиріжки по-колумбійськи
Колумбійська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Тут домінують боби і кукурудза, рис, картопля, а також безліч овочів і спецій, які часто використовуються в самих різноманітних комбінаціях з м'ясом і морепродуктами. Звичний для європейців хліб у колумбійської кухні зустрічається рідко та коштує досить дорого, тому його замінюють кукурудзяними коржами з начинками з м'яса, рису, картоплі і сиру. Пиріжки по-колумбійськи, із запропонованим рецептом оригінальної начинки, виходять з неповторним і вишуканим смаком. Перед подачею на стіл пиріжки викладають на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло.
Інгредієнти
Борошно кукурудзяне
350 г.
Вода
600 мл.
Оливкова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Картопля
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Паприка мелена
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Томатна паста
2,5 ст. л.
Тмін
1 ч. л.
Солодкий перець
1 шт.
Фарш м'ясний
350 г.
Етапи приготування
01
Змішати кукурудзяне борошно, теплу воду, оливкову олію і сіль. Замісити тісто. Обернути поліетиленовою плівкою і дати настоятися 20 хвилин.
02
Закип'ятити воду. Додати нарізану кубиками картоплю і варити до м'якості, близько 5 хвилин.
03
Нагріти сковороду з оливковою олією. Смажити цибулю 5 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини.
04
Додати різаний часник, томатну пасту, тмін, сіль. Перемішати, додати фарш, обсмажити 10 хвилин.
05
Додати в картопляне пюре. Посолити і поперчити.
06
Тісто розділити на окремі порції. З кожної порції зліпити коржик. На кожен коржик покласти начинку. З'єднати краї і придавити їх виделкою. Смажити пиріжки з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів