Пиріг із баклажанів і м'яса - Image

Пиріг із баклажанів і м'яса

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.

Продукти для рецепту

Баклажани гриль
289.00

Баклажани гриль

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажани гриль

3 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Фарш М'ясний Сомельє з кролика

500 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.

02

Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.

03

Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.

04

У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв