Піперада (овочевий гарнір) - Image

Піперада (овочевий гарнір)

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви часто задумуєтесь, чого б такого приготувати на вечерю, щоб страва була смачною, корисною і низькокалорійною? Звичайно, їсти жирне і ситне проти ночі - не найкращий варіант. У такому випадку спробуйте приготувати овочевий гарнір. Адже овочі мають у собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку, ну і, звичайно ж, не жирні. Це ідеальний варіант для спокійної сімейної вечері. Якщо правильно приготувати овочі, вони будуть смачні і, навіть, дуже поживні. Тим більше, що в нашому рецепті овочі треба тушкувати, а не смажити. А це ще один плюс страви, адже тушковані овочі набагато корисніші.

Інгредієнти

Сіль

за смаком

Часник

2 зуб.

Помідори

1 кг.

Перець солодкий

250 г.

Цибуля ріпчаста

1 кг.

Олія оливкова

50 мл.

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати смужками. Помідори помити, очистити від шкірки (опустити в окріп, а потім у крижану воду) і нарізати кубиками або скибочками.

02

Розігріти олію у сковороді, обсмажити цибулю, потім додати перець і тушкувати близько 10 хвилин. Потім додати помідори і тушкувати близько 60 хвилин на дуже маленькому вогні. Часник очистити від лушпиння, окремо обсмажити і додати до овочів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв