
Пікантна риба у томатному соусі
Всі знають, що рибу потрібно їсти як дітям, так і дорослим. При мінімальній кількості жирів вона містить в собі багато фосфору, білка. Риба дуже корисна, особливо якщо приготована правильно. Потрібно приділяти багато уваги тому, щоб після приготування якомога більше потрібних речовин збереглося в рибі. Тому наш наступний рецепт точно повинен вас зацікавити. Тушкувати рибу - це чудовий варіант, щоб вона зберегла свої корисні властивості і при цьому була дуже смачною. Томатний соус, який готувати досить просто і легко, надає свіжість і соковитість всій страві, робить її повноцінною. Тому робити гарнір до риби чи ні - ви вирішуєте самі. Бо риба в томатному соусі - це і смачно, і досить поживно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Корм сухий Grandorf біла риба для собак середніх та великих порід 1кг
500 г.
Цибуля
2 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 ст. л.
Лист лавровий
2 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч. л.
Лимон
2 дольки
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
по вкус
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем і нарізати на шматки середнього розміру.
02
Обсмажити їх у розігрітій рослинній олії по 1-2 хвилині з кожного боку.
03
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.
04
Обсмажену рибу перекласти у невелику каструлю, додати смаженої цибулі, томатної пасти, лавровий лист, оцет і пару шматочків лимона. Все акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати при невеликому кипінні близько 10 хвилин.
05
Кріп дрібно нарізати. Додати його до риби, перемішати, вимкнути вогонь і дати рибі настоятись ще близько 5 хвилин, після чого її можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів