Пельмені з лососем і судаком - Image

Пельмені з лососем і судаком

Кількість порцій: 5Час приготування: 35 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

У вікіпедії дається таке визначення пельменів: страва у вигляді відварених виробів із прісного тіста з начинкою з рубленого м'яса або риби. Насправді пельмені можна приготувати з різними начинками. Кожен може підібрати начинку за своїм смаком. При цьому класика жанру - це, звичайно, пельмені з начинкою з рубленого м'яса (фаршу). Запропонований варіант - пельмені з лососем і судаком. Подаються відварені в підсоленій воді пельмені в гарячому рибному бульйоні, звареному з голів, хвостів і кісток, які залишилися після розбирання риби. Пельмені можна приготувати і про запас, зберігати замороженими, дістати з морозилки і приготувати безпосередньо перед вживанням. Дуже зручно!

Продукти для рецепту

Тісто дріжджове здобне
139.00

Тісто дріжджове здобне

за 1 кг

Інгредієнти

Тісто дріжджове здобне

400 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

0,25 ст. л.

Судак патраний

150 г.

Лосось шматок охолоджений

500 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

50 мл.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Кріп 70г

2 стеблі

Морква

15 г.

Цибуля порей

10 г.

Лист лавровий

2 шт.

Часник

1 шт.

Перець Мрія чорний горошком 20г

2 г.

Сіль Єгипет

35 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Обробити рибу, витягнути кістки, філе нарізати маленькими кубиками. З голів, хвостів і кісток зварити бульйон, в якому будуть подаватися пельмені.

02

Субпродукти покласти в каструлю з холодною водою. Нарізати ріпчасту цибулю, цибулю-порей, моркву і подрібнити часник. Додати нарізані овочі в каструлю з рибою. Поставити каструлю на вогонь, додати сіль і перець за смаком, довести до кипіння, після зменшити вогонь до мінімуму. Варити рибний бульйон протягом 5 годин.

03

Для приготування начинки, до нарізаного філе, додати білки заздалегідь відварених яєць, 10 г. обсмаженої цибулі, влити вершки, оливкову олію, додати 2 гілочки кропу. Додати сіль і перець за смаком, ретельно все перемішати.

04

Тісто розкачати до товщини 1-2 мм., вирізати кружальця для пельменів з допомогою склянки. У центр кожного кружечка викласти начинку, згорнути навпіл, защипнути краї. Відварити пельмені в підсоленій воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа, а також 2 розчавленими зубчиками часнику і 3 гілочками кропу, протягом 5-6 хвилин.

05

Подавати пельмені в гарячому бульйоні, прикрасити зверху зеленню і тонкими скибочками часнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв