Вівсяна галета з вишнею - Image

Вівсяна галета з вишнею

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Вівсяна галета з вишнею - це прекрасний вітамінний сніданок у французькому стилі. Готується вона без яєць і молочних продуктів, тому особливо доречна під час посту. Галета являє собою відкритий пиріг із фруктовою начинкою. Замість вишні для начинки можна використовувати будь-які сезонні або заморожені ягоди і фрукти: сливу, малину, смородину, груші, яблука і т.д. Замість рікоти в тісто додають протертий сир. Щоб пиріг був солодший, можна додати пару столових ложок цукру або підсолодити вишню. Легка пісна вівсяна галета з вишнею - блюдо, яке підходить всім любителям солодкого, що стежать за своєю фігурою.

Продукти для рецепту

Пластівці вівсяні
22.00 - 31.60

Пластівці вівсяні

за 1 кг

Інгредієнти

Пластівці вівсяні

90 г.

Борошно 7 1кг

90 г.

Вишня сушена

550 г.

Сир Sterilgarda Рікота 250г

100 г.

Кефір Зарог 2,5% 870г

50 г.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

10 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

10 г.

Етапи приготування

01

Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.

02

Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.

03

Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.

04

Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.

05

Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.

06

Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв