Овочевий салат з кульками з фети і маслин - Image

Овочевий салат з кульками з фети і маслин

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд. Літній вітамінний салат прекрасно вгамує голод і наситить організм вітамінами. Замість фети можна використовувати бринзу. Вийде також смачно. Прикрасити салат можна петрушкою.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Огірки солені

200 г.

Перець Болгарський

200 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

200 г.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

15 шт.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

3 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.

02

Очищений перець нарізати соломкою.

03

Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.

04

Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.

05

Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.

06

Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.

07

У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв