
Овочевий салат з кульками з фети і маслин
Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд. Літній вітамінний салат прекрасно вгамує голод і наситить організм вітамінами. Замість фети можна використовувати бринзу. Вийде також смачно. Прикрасити салат можна петрушкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Огірки солені
200 г.
Перець Болгарський
200 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
200 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
15 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
3 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.
02
Очищений перець нарізати соломкою.
03
Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.
04
Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.
05
Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.
06
Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.
07
У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів