
Гострі грибочки
Здивувати гостей пікантною стравою легко, якщо приготувати гостренькі грибочки. В глибокій старовині, гриби подавалися тільки на стіл фараонам і вважалися виключно їжею богів, простому народу вони були недоступні. Сама Клеопатра віддавала перевагу грибам замість м'яса, самостійно додавала до них спеції і стежила за процесом готування. Цілющі властивості грибів сьогодні вже відомі усім: вміст антиоксидантів, вітамінів, білків, вуглеводів і інших корисних цінностей. Досі учені не перестають дивувати новими відкриттями, і активно застосовують гриби в лікарських препаратах. Зараз гриби особливо популярні в кулінарії, і кожен може насолодитися їх смаком.
Інгредієнти
Гриби (печериці)
1 кг.
Перець середньої гостроти
2 шт.
Часник
3 шт.
Оливкова олія
5 ст. л.
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби (шампіньйони) помити. Видалити ніжки і нарізати четвертинками.
02
Часник очистити і дрібно порубати. Гострий перець нарізати на маленькі шматочки. У сковороду налити олію. Не чекаючи доки та підігріється, всипати подрібнені овочі.
03
Просмажити на середньому вогні. Додати гриби. Посолити. Смажити до повного випарювання води. У кінці готування закинути січену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів