Гострі креветки з імбиром і морквою - Image

Гострі креветки з імбиром і морквою

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Креветки відрізняються особливим неповторним смаком і ніжним м'ясом. А ще вони неймовірно корисні. Креветки містять найрізноманітніші потрібні людському організму речовини. Користь креветок полягає в багатому вмісті таких мікроелементів, як калій, йод, цинк, сірка, кальцій. У креветках міститься поліненасичена кислота омега-3 , яка необхідна для нормального розвитку організму, а крім того, вона добре впливає на зміцнення волосся і нігтів, покращує стан шкіри. Також відомий той факт, що омега-3 є потужним стимулятором мозкової активності. Тому нехай така страва, як гострі креветки з імбиром і морквою стане обов'язковим пунктом в раціоні вашого харчування.

Інгредієнти

Базилік (листя)

1 стебло

Імбир свіжий

1 шт.

Морква

0,5 шт.

Перець чилі

1 шт.

Петрушка

1 стебло

Олія рослинна

за смаком

Цукор

20 г.

Соус соєвий

50 г.

Часник

2 шт.

Кінза

1 стебло

Лимон

0,5 шт.

Креветки

8 шт.

Етапи приготування

01

Моркву і імбир нарізати дрібною соломкою. Часник і перець чилі дрібно нарубати. Креветки очистити. Обірвати листя у кінзи, відрізати стебла петрушки, разом з листям базиліка посікти.

02

Вилити олію на сковороду, розігріти, висипати моркву й імбир, обсмажити на великому вогні. Після, додати чилі, часник і креветки. Перемішати кілька разів.

03

Висипати в сковороду зелень, влити соєвий соус, всипати цукор, вичавити лимонний сік, тушкувати 2 хвилини, поки рідина не випарується. При подачі посипати свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гострі креветки з імбиром і морквою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua