Напій "Бішоп" - Image

Напій "Бішоп"

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Бішоф (бішоп) - старовинний напій з апельсинів із десертним вином. Напій Бішоп - простий, дуже легкий, надзвичайно ароматний, смачний і найголовніше - міцний напій. Бішоп - змішаний напій на основі вина та фруктового соку. Старовинні кулінарні книги пропонують різні рецепти бішопа: бішоф із сухої помаранчевої шкірки, бішофіт із запечених помаранч, бішофіт для дам, бішофіт скоростиглий з помаранчі з вином кагором. Щоб приготувати бішоп із вишневим або лимонним присмаком, апельсин замінюють лимоном і замість портвейну використовують херес. Напій бішоп подають у підігрітих склянках із скибочками апельсина з гвоздикою в якості прикраси.

Інгредієнти

Апельсини

1 шт.

Гвоздика

8 шт.

Портвейн червоний

750 мл.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180ºС.

02

Апельсин вимити, зробити в ньому невеликі надрізи ножем, вставити в розрізи гвоздику. Покласти апельсин в форму, поставити в духовку на 1,5 години. Апельсин має стати коричневим і м'яким.

03

Витягнути з духовки апельсин, обережно розрізати на 4 частини. Покласти шматочки апельсина в каструлю, налити портвейн, поставити каструлю на вогонь, практично довести до кипіння. Подавати теплим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Напій "Бішоп" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua