Наггетси з норвежської сьомги - Image

Наггетси з норвежської сьомги

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги. Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься. Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!

Продукти для рецепту

Філе сьомги слабосолене
1099.00 - 1490.10

Філе сьомги слабосолене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе сьомги слабосолене

500 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

3 шт.

Олія соняшникова салатна 500мл

500 мл.

Борошно 7 1кг

500 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.

02

Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.

03

Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.

04

Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.

05

Рекомендований гарнір - картопляне пюре.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв