М'ясний паштет із фісташками - Image

М'ясний паштет із фісташками

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Незамінний рецепт при підготовці до великих застіль: просто, смачно і ефектно. Фарш для паштету може бути яловичий або курячий. Перед тим як перекрутити м'ясо в м'ясорубці його потрібно очистити від жиру і плівок. Його треба перекрутити кілька разів поспіль, а краще перемолоти в блендері до однорідності. При покупці фісташок, слід вибирати горішки з вже трохи відчиненою шкаралупою. Якщо шкаралупа закрита, то горіх ще незрілий. Зрілі фісташки всередині блідо-зеленого кольору, з легким фіолетовим відтінком. М'ясний паштет з фісташками гідно урізноманітне асортимент закусок на святковому столі і неодмінно припаде до смаку всім гостям. Готовий паштет можна заморозити і зберігати в морозилці.

Продукти для рецепту

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
99.90

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

400 г

Інгредієнти

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

900 г.

Фісташки ядро не смажені солені

0,5 склянки

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Часник

3 зубчика

Петрушка 70г

50 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л

50 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

50 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Кмин Еко римський 15г

за смаком

Багет французький, шт

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

У великій мисці змішати фарш, сухарі, фісташки, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і петрушку, сире яйце, бренді, вершки, сіль, перець і кмин. Акуратно, але добре перемішати.

02

Змастити маслом форму для випікання і викласти приготовану м'ясну масу. Злегка притиснути і накрити фольгою. Поставити в глибоке деко і залити гарячою водою так, щоб вона на половину доходила до форми. Випікати 1,5 години в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці.

03

Після запікання остудити і залишити на ніч у холодильнику.

04

Зрізати бокові частини з паштету і викласти на тарілку. Порізати тонкими шматочками і подавати з тонко нарізаним багетом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв