
Гриби по-строганівски
Дуже важливий момент, який слід врахувати під час готування грибів, це їх рівень небезпеки для людського організму. Адже дуже часто люди труяться грибами, особливо тими, які збирають самі, і які потім неправильно готують. Але якщо гриби вибирати правильно, то вони несуть багато користі людині. По-перше, в них невеликий відсоток жирів, що дозволяє їсти гриби навіть на вечерю. По-друге, в них дуже багато мікроелементів, яких потребує наш організм. Тому, якщо ви хочете, щоб гриби вийшли смачними, а головне - соковитими, спробуйте приготувати їх за нашим рецептом "Гриби по-строганівськи ".
Інгредієнти
Печериці королівські
900 г.
Гриби білі сушені
10 г.
Вино біле сухе
150 мл.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Масло вершкове
75 г.
Сметана
200 мл.
Горіх мускатний
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нагріти вино у невеликій каструлі, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, додати білі гриби і залишити вимочувати.
02
Цибулю нарізати скибочками і розібрати на півкільця. У сковорідці на повільному вогні розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю. Викласти на тарілку. Збільшити вогонь і обсмажити половину свіжих грибів, періодично додавати вершкове масло. Додати їх в цибулю, потім все перекласти назад в сковороду.
03
Білі гриби подрібнити і помістити в сковороду разом із вином, посолити і поперчити. Довести до кипіння і відразу зменшити температуру. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Зняти з вогню, додати сметану і порцію тертого мускатного горіха. Підігріти, не доводячи до кипіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів