
Грибний салат з волоськими горіхами
Нижче наведений рецепт універсального салату-гарніру. Він прекрасно підійде до м'яса, рису та інших круп, овочів, картопляних гарнірів. Такий рецепт можна готувати під час посту, також він підійде вегетаріанцям. Адже гриби - один з варіантів заміни м'яса, яке в піст і в меню вегетаріанців виключається. До того ж такий грибний салат-гарнір поповнить ваш організм білками (гриби і горіхи містять білки в досить великій кількості). Можете використовувати будь-які гриби, які припадуть до смаку - печериці, гливи, лисички, опеньки, білі гриби або грибну суміш. І невеликий нюанс - краще використовувати свіжі, а не сушені гриби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
250 г.
Морква
250 г.
Волоський горіх
100 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
80 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем. Часник замочити в окропі, а потім нарізати.
02
Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Гриби обсмажити на олії. Окремо обсмажити цибулю і моркву. З'єднати всі інгредієнти і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів