
Салат з печериць з моцарелою
Пропонований салат дає Вам право на сміливі експерименти: консервовані печериці можете замінити на смажені, тушковані або навіть свіжі – це справа Ваших смакових уподобань. Так, наприклад, якщо гості на порозі і часу на приготування зовсім немає – сміливо використовуйте мариновані гриби у власному соку або розсолі. Що ж стосується вибору сиру для салату, італійською моцарелою весь існуючий сортовий асортимент не обмежується: можете взяти більш гострий, солонуватий сир, такий як рокфор, дор-блю, горгондзола. Комбінуючи інгредієнти згідно Вашої фантазії, Ви можете досягти абсолютно різних смаків, часом навіть несподіваних, але дуже гармонійних і пікантних. Імпровізуйте на здоров'я.
Інгредієнти
Печериці консервовані
300 г.
Помідори чері
200 г.
Сир моцарела
140 г.
Олія оливкова
10 мл.
Сіль
за смаком
Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.
02
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів