
Морквяний кекс з імбиром і корицею
Є страви, тільки від назв яких вже течуть слинки. До таких страв відноситься і наш морквяний кекс з імбиром і корицею. Цей десерт досить просто готувати, але результат вас дуже і дуже порадує. Такий апетитний і ароматний кекс поки буде готуватися в духовці вже зведе всіх з розуму своїм приголомшливим ароматом. Кекс настільки смачний що розтопить серце будь-якого нелюбителя солодкого. А поєднання моркви і кориці зробить смак кексу незабутнім. Кориця, ваніль і імбир в цілому додадуть казкового аромату нашому десерту. Здивуйте своїх близьких таким ось приголомшливим кексиком і ваші старання не залишаться непоміченими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Спеція Імбир мелений
0,5 ч. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
0,25 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,75 ч. л.
Етапи приготування
01
Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.
02
Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.
03
Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
04
Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів