Морквяний кекс з імбиром і корицею - Image

Морквяний кекс з імбиром і корицею

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Є страви, тільки від назв яких вже течуть слинки. До таких страв відноситься і наш морквяний кекс з імбиром і корицею. Цей десерт досить просто готувати, але результат вас дуже і дуже порадує. Такий апетитний і ароматний кекс поки буде готуватися в духовці вже зведе всіх з розуму своїм приголомшливим ароматом. Кекс настільки смачний що розтопить серце будь-якого нелюбителя солодкого. А поєднання моркви і кориці зробить смак кексу незабутнім. Кориця, ваніль і імбир в цілому додадуть казкового аромату нашому десерту. Здивуйте своїх близьких таким ось приголомшливим кексиком і ваші старання не залишаться непоміченими.

Продукти для рецепту

Морква
11.90 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

4 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1,5 ст.

Сода харчова 500г

0,5 ч. л.

Спеція Кориця мелена

1 ч. л.

Спеція Імбир мелений

0,5 ч. л.

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

0,25 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

200 г.

Екстракт Carmencita ванільний 150мл

1 ч. л.

Сіль Єгипет

0,75 ч. л.

Етапи приготування

01

Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.

02

Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.

03

Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.

04

Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв