М'ясо в сидрі - Image

М'ясо в сидрі

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Існує чимало варіантів подачі м'яса. Оригінальна і, в той же час, незвичайна комбінація м'яса з яблуками і класичним сидром поєднує ця страва. До її багатого смаку підійде абсолютно будь-який гарнір, навіть самий звичайний. Так, цей м'ясний рецепт здатний прикрасити і доповнити просте кулінарне творіння. Унікальний напій (сидр) містить речовину танін, який корисний для травлення, і моментально підвищує апетит і настрій. Сподіваємося, що і ця страва подарує вам масу задоволення. Чекати довго не доведеться, заздалегідь приготуйте всі інгредієнти і займіться іншими справами, поки м'ясо буде готуватися в духовці.

Продукти для рецепту

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
2597.00

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

1,5 кг.

Масло вершкове домашнє

3 ст. л.

Цибуля

2 шт.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Сидр Gardenz Грейпфрут 5,4% 1л

0,5 л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Свиняче філе посолити, змастити чорним перцем і обсмажити на вершковому маслі.

02

Яблука очистити, видалити серцевину. Фрукт, що залишився, нарізати маленькими кубиками. Потім очистити цибулю і нарізати півкільцями.

03

Обсмажене філе викласти. У м'ясний сік, що утворився, всипати нарізану цибулю і яблуко. Посолити і поперчити, а після обсмажити.

04

Через 3 хвилини, влити в суміш пляшку сидру, викласти зверху м'ясо. Готувати під закритою кришкою в розігрітій до 180ºС духовці, приблизно 60 хвилин.

05

В цей час перекласти у блендер вміст ємності, де готувалося м'ясо: яблука і цибулю в сидрі. Перемолоти. Полити соусом готове м'ясо. М'ясо в сидрі готове!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв