
Мигдальна заправка
Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 мл.
Мигдаль
150 г.
Часник
1 шт.
Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г
2 ч. л.
Кріп Деко сушений 6г
0,5 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.
02
Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.
03
Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів